Lemmenjuoman ensi-illassa pääsee myös tanssahtelemaan ja ruokailemaan

Lemmenjuoma-oopperan ensi-ilta juhlatanssiaisineen lähestyy! Uudenvuodenaattona 31.12.2023 Lemmenjuoman ensi-illan yhteydessä järjestetään perinteiset tanssiaiset oopperaesityksen jälkeen Jyväskylän kaupunginteatterin lämpiössä.

Tanssiaisissa musiikista vastaa legendaarinen jyväskyläläisyhtye Steeples, jonka popahtavan tanssimusiikin tahtiin voi pyörähdellä vapaasti klo 22.00–01.00.

Ennen tanssiaisia lämpiössä on mahdollisuus myös herkulliseen buffetruokailuun, jonka voi varata Sodexon verkkokaupasta: https://jkt-shop.sodexo.fi/. Buffet tulee myyntiin lähiaikoina.

Teatterin lämpiön ikkunoista näkee hienosti myös kaupungin uudenvuoden ilotulituksen, joka järjestetään keskustan alueella.

Tilaisuus on juhlava, mutta rento. Emme ole määritelleet tilaisuuteen virallista pukukoodia, mutta perinteisesti näihin tanssiaisiin on pukeuduttu juhlavan rentoihin asuihin.

Miehillä asuvalinta on totutusti helppo – tumma puku tai vastaava yhdistelmäasu, jonka kanssa saa käyttää iloisen värisiä asusteita. Naisten asu voi olla yksi- tai kaksiosainen, hame, housut tai mekko, joiden värillä tai helman pituudella ei ole väliä.

Kuva Carmenista 2017, kuvaaja Iida Liimatainen.