Jäseneksi

LIITY JYVÄSKYLÄN OOPPERAN JÄSENEKSI JA HYÖDY JÄSENEDUISTAMME!

Liity Jyväskylän Oopperan (Keski-Suomen Alueooppera ry:n) jäseneksi ja hyödynnä jäsenetumme! Jäsenmaksu on vain 20 €/hlö vuodessa, ja jäsenyys on voimassa aina seuraavaan vuosikokoukseen saakka. Yhdistyksen vuosikokous pidetään vuosittain huhtikuun loppuun mennessä ja kokouksessa kaikki jäsenet ovat päätöksiä tehtäessä äänioikeutettuja.

Tarjoamme jäsenille seuraavat edut:

 • Ennakkovarausmahdollisuus (avec) ennen lipunmyynnin alkua ja yhdistyksen retkille ja tapahtumiin

Omiin esityksiin jäsenten ennakkoon varatuille lipuille pidempi lunastusaika (esim. La Bohemeen kevättalvella tehtyjen ennakkovarausten yleinen lunastusehto oli toukokuun loppuun mennessä, mutta jäsenille oli lunastusaikaa syyskuun loppuun).

 • Mahdollisuus varata lippuja näytöskohtaisesta jäsenten paikkakiintiöstä niin kauan kuin kiintiöpaikkoja riittää tai ilmoitettuun määräpäivään saakka (kiintiöpaikkoja noin 30 kpl per esitys)
 • Jäsenille ilmainen käsiohjelma esitykseen (1 kpl)
 • Uutiskirje jäsenille 3-4 kertaa vuodessa
 • Mahdollisuus osallistua erillisiin solistien ja taiteellisen johdon tapaamisiin

– – – – –

Näin liityt jäseneksi:

  1. Maksa jäsenmaksu 20 € yhdistyksen tilille FI95 5290 0220 0861 34
  2. Kirjoita nimesi maksun kommenttikenttään
  3. Lähetä yhteystietosi (nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero) osoitteeseen jyvaskylanooppera@gmail.com ja/tai jaana.tani@aanekoski.fi

Liityttyäsi jäseneksi voit hoitaa kiintiövarauksia La Bohemeen ottamalla yhteyttä tuottaja Lasse Alloseen, lasse.allonen@gmail.com tai 0400-750181.

Retkille ja muihin tapahtumiin varauksista ilmoitetaan erikseen kunkin tapahtuman yhteydessä.