Etsimme uusia laulajia Jyväskylän oopperakuoroon!

Työstämme parhaillaan Gaetano Donizettin Lemmenjuoma-oopperaa (L’elisir d’amore), joka saa ensi-iltansa uudenvuodenaattona 2023 Jyväskylän teatteritalolla. Jyväskylän Lemmenjuomasta tulee kansainvälisen työryhmän mukaan lennokas ja hauska romanttinen komedia, jossa kuorolla on paljon tehtävää.

Järjestämme Lemmenjuoman kuoroon pyrkiville koelaulut seuraavasti:   

  • to 24.8. klo 19.30–21.00 Kolmikulmassa
  • to 31.8. klo 18–20 Kolmikulmassa
  • ke 6.9. klo 20.30–21.00 Kuokkalan yhtenäiskoululla

Kolmikulmassa koelaulut pidetään Jyväskylä Sinfonian harjoitustilassa 6. kerroksessa, Puistokatu 2 A, Jyväskylä. Tilaan pääsee Kolmikulman pääovesta sisään tultaessa heti oikealla olevasta porraskäytävän ovesta (Amarillon vieressä).

Kuokkalan yhtenäiskoululla koelaulutilaisuus on L-siiven ruokalassa, Liitukuja 4, Jyväskylä. Tilaan pääsee ruokalan roskisten vierestä sivuovesta.

Koelauluissa lauletaan yksi vapaavalintainen laulu. Ota laulusta nuotti mukaan pianistia varten.

Ilmoittaudu koelauluun 21.8.23 mennessä kuoron tiedottajalle osoitteeseen saila.aarnio@diverstas.fi. Kerro sähköpostissa seuraavat tiedot:

  1. Nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi
  2. Päivä, jolloin haluat osallistua koelauluun
  3. Äänialasi
  4. Laulajataustasi lyhyesti

Ilmoittautumisen jälkeen saat tiedon siitä, milloin oma koelauluaikasi on. Tervetuloa!

Jyväskylän oopperakuorolla on suuri rooli oopperaproduktioissa. Oopperoiden lisäksi se esiintyy itsenäisesti erilaisissa konserteissa ja tapahtumissa. Mukana on niin musiikin harrastajia kuin ammattilaisiakin aina parikymppisistä eläkeikäisiin. Kuorolaisia yhdistää rakkaus musiikkiin ja näyttämöilmaisuun. Jyväskylän oopperakuoron kuoromestarina toimii Rita Varonen. Lue lisää täältä:

Kuva Jyväskylän Oopperan Naamiohuveista 2012.