Viimeisten kiusausten esitykset toteutumassa, ensi-illan tanssiaiset perutaan

Viimeisten kiusausten esitykset toteutumassa, ensi-illan tanssiaiset perutaan

Hallituksen 21.12.2021 tekemien päätösten perusteella näyttää siltä, että oopperan Viimeiset kiusaukset ensi-ilta 31.12.2021 ja muut esitykset voidaan toteuttaa suunnitellusti. Matalan riskitason tapahtumat, joissa istumapaikat on määritelty, voivat jatkua, jos alueelliset viranomaiset eivät aseta tiukempia rajoituksia. Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL luokittelee oopperan vähäisen riskin tilanteeksi. Esityksiin saapuvalta yleisöltä vaaditaan koronapassi ja maskin käyttämistä teatterin tiloissa.

Ensi-illan yhteyteen suunnitellut tanssiaiset katsotaan merkittävän riskin tilanteeksi, joten ne joudutaan valitettavasti perumaan. Ensi-illassa ei voida myöskään järjestää tarjoiluja. Jos olet tilannut ensi-iltaan tarjoiluja ennakkoon, Sodexo palauttaa maksettujen tarjoiluiden hinnan. Palautuksen saamiseksi sinun tulee laittaa varausnumero, nimi ja tilitiedot osoitteeseen tietotalo@sodexo.fi. Palautukset tehdään parin pankkipäivän kuluessa.

Jyväskylän Ooppera seuraa tarkasti aluehallintoviraston paikallisia rajoitustoimia ja ilmoittaa, jos nämä vaikuttavat Viimeisten kiusausten esityksiin.