Viimeisten kiusausten ensi-ilta siirtyy

Viimeisten kiusausten ensi-ilta siirtyy

Jyväskylän Oopperan tuottaman Viimeiset kiusaukset -oopperan ensi-ilta siirtyy. Teos oli tarkoitus tuoda ensi-iltaan uudenvuodenaattona 31.12.21, mutta se joudutaan perumaan, koska valtioneuvosto ilmoitti 28.12.21, että koronapassia ei voida käyttää yleisötilaisuuksissa vaihtoehtona alueellisille rajoituksille 30.12.21-20.1.22. 

Viimeisten kiusausten ensi-ilta järjestetään heti, kun se on koronarajoitusten ja tuotannon uudelleenjärjestelyn kannalta mahdollista. Ensi-illan uudesta ajankohdasta ilmoitetaan pikimmiten.

Ensi-iltaan lipun hankkineisiin henkilöihin otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä.

Tieto koronapassin jäädyttämisestä tavoitti oopperaväen 28.12.21 alkuillasta kesken harjoitusten. – Olemme tilanteesta hyvin harmissamme. Onneksi esitys on kuitenkin jo valmis. Toivomme, että pääsemme toteuttamaan ensi-illan mahdollisimman pian. Kiitämme Jyväskylän Oopperan ystäviä kärsivällisyydestä ja ymmärryksestä tässä epävarmassa tilanteessa. Noudatamme viranomaisten ohjeistuksia ja tiedotamme, kun tietoa ensi vuoden esityksistä on saatavilla, kertoo Jyväskylän Oopperan hallituksen puheenjohtaja Kari Malinen.

Kuva: Marianne Hautsalo