Ooppera

Tehtävämme

Jyväskylän ooppera tuottaa laatuoopperaa Keski-Suomessa: olemme tehneet sitä jo yli 40 vuotta. Taustalla toimii voittoa tavoittelematon yhdistys Keski-Suomen Alueooppera ry.

Jyväskylän ooppera tuottaa oopperaesityksiä ja -konsertteja, avustaa Jyväskylä Sinfoniaa kuoroteoksissa, järjestää matkoja sekä edistää oopperaharrastusta Keski-Suomen maakunnan alueella. Suuri näyttämöooppera saa ensi-iltansa noin joka toinen vuosi solisteinaan sekä kansainvälisen tason oopperalaulajia että paikallisia osaajia ja nuoria lahjakkuuksia. Jyväskylän oopperakuoro toimii yhdistyksen alaisuudessa ja esiintyy oopperaproduktioiden ohella itsenäisesti.

Tärkeimmät yhteistyökumppanit ovat Jyväskylä Sinfonia ja Jyväskylän kaupunginteatteri. Pitkäaikainen toimintamme rahoittaja on Jyväskylän kaupunki. Oman rahoituksen osuus on yli 70%.

Näin liityt yhdistyksen jäseneksi

Keski-Suomen Alueoopera ry:n jäsenenä pääset kurkistamaan kulisseihin ja vaikuttamaan oopperan toimintaan ja tulevaisuuteen. Yhdistys kokoontuu vuosittain vuosikokoukseen huhtikuussa, jolloin valitaan myös hallitus. Hallituksen jäsenenä sinulle on tarjolla erilaisia rooleja omien vahvuuksiesi ja kiinnostuksen kohteittesi mukaan.

Voit liittyä yhdistyksen jäseneksi maksamalla jäsenmaksun yhdistyksen tilille. Suorituksen viestiosaan tulee kirjoittaa sana “Jäsenmaksu 2017” ja liittyjän nimi.

Jäsenmaksut vuodelle 2017:
Henkilöjäsen 30 euroa
Yhteisöjäsen 250 euroa